ponedjeljak, 4. veljače 2013.

Izlet u Zagreb

Došao nam je i taj dan, naš prvi veći izlet zajedno :-) Obzirom da se prošli tjedan nismo vidjeli, evo nekoliko obavijesti vezano za sutrašnji dan. Znam da vam je već nastavnica iz glazbenog dala neke upute, al od viška glava ne boli :-)
Krećemo u 9.00 ispred škole. Probajte doći već oko 15 do 9, da nikoga ne čekamo. Vozimo se autocestom do Zagreba uz jedno stajanje. Ako je nekome muka u autobusu, recite mi to sutra pa će sjediti naprijed. Put ne bi trebao biti naporan, jer se vozimo autocestom koja je ravna.
U Zagrebu smo oko pola 1  i idemo ravno na Velesajam na klizalište. Termin na klizalištu nam je od 13-14 sati. Preporučam da ponesete rezervne soknice koje ćete obući prije nego obujete klizaljke (ipak su to posuđene klizaljke). Djevojčice ako nosite čarape, uzmite si soknice pa obucite na čarape. Nemojte zaboraviti i rukavice jer smo ipak na ledu i hladno je. Ako imate skijaške rukavice bilo bi super ih ponijeti za klizanje.
Kad smo završili s klizanjem, odlazimo prema Gornjem gradu. Autobus nas ostavlja ispred katedrale odakle se šetamo prema McDonaldsu. U McDonaldsu ručamo. Razmislite što ćete naručiti, da ne stvarate gužvu razmišljajući na licu mjesta.
Poslije McDonaldsa idemo u Arheološki muzej gdje gledamo izložbu Mumije - znanost i mit.
I na kraju, odlazak u Hrvatsko narodno kazalište na balet Labuđe jezero.
Obzirom da me nije bilo prošli tjedan propustila sam vam reći na satu razrednika nekoliko riječi o kazališnom bontonu. Vjerujem da ste svi bili u kazalištu i kinu i da znate kako se ponašati, ali evo još jednom mali podsjetnik. Ovo je bonton preuzet sa stranice kazališta Mala scena:


Od stvari ne trebate puno nositi, sendviče i vodu (izbjegavajte gazirane sokove), grickalice; zdravstvenu iskaznicu; džeparac za McDonalds; ako imate mali kišobran ili kabanicu ponesite, iako sudeći po prognozi trebalo bi biti lijepo vrijeme. 
Vjerujem da ćete uživati u sutrašnjem danu i da će nam biti posebni svi sadržaji koje ćemo obići.

0 komentari:

Objavi komentar

 

petice Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template and web hosting